Tilbage til oversigt
Tilbage
Næste projekt
Heading

Styrket samfundsansvar i grøn arkitektvirksomhed

Responsible Assets hjalp arkitektvirksomheden Christensen & Co (CCO) med at styrke samfundsansvaret – både i egen organisation og i virksomhedens projekter.

Læs mere

Arkitektvirksomheden CCO har siden sin stiftelse slået sig op på bæredygtigt byggeri. CCO ønskede i 2013 at udvide tegnestuens selvforståelse til også at omfatte en høj profil inden for samfundsansvar. Responsible Assets hjalp CCO med at planlægge, hvordan aktiviteter og procedurer for samfundsansvar kan omsættes i tegnestuens arbejde.

”Christensen & Co har en ambition om at udføre ansvarlig arkitektrådgivning på højeste niveau. Til at hjælpe os med at skærpe vores sociale profil har Responsible Assets været en kæmpe hjælp og yderst professionel samarbejdspartner. Gennem sit omhyggelige forarbejde og research og med stort overblik og omfattende viden på det komplekse CSR-område har Tine Lange evnet at matche vores virksomheds dna med redskaber og processer til at styrke og underbygge vores sociale ambitioner. Vi glæder os til at fortsat at flytte grænser for arkitekters samfundsansvar i tæt samarbejde med Responsible Assets.” Tegnestuechef Christian Hanak.

No items found.

Flere projekter