Tilbage til oversigt
Tilbage
Næste projekt
Heading

Udvikling af rapportering om global compact-krav

Responsible Assets hjalp elektronikvirksomheden BB Electronics i gang med Global Compact-rapportering ved at udarbejde et rapporteringsformat, som virksomheden efterfølgende selv kunne udfylde og opdatere.

Læs mere

Den midtjyske virksomhed meldte sig i 2010 ind i Global Compact for at vise kunder og partnere, at den arbejder aktivt med arbejdstagerrettigheder, sikkerhed og antikorruption både på dens danske og dens kinesiske fabrik samt gennem leverandører. BB Electronics bad Responsible Assets om bistand til at udvikle en rapporteringsform, der var relevant for virksomhedens kunder og levede op til Global Compacts rapporteringskrav.

”Da vi skulle udarbejde vores første COP i 2011, brugte vi Responsible Assets til at udarbejde en skabelon til vores COP. Vi valgte selv at beskrive vores CSR-aktiviteter og opnåede resultater. Vi brugte Responsible Assests’ ekspertise til at kvalitetssikre rapporten op imod UN Global Compacts krav. Dette sikrede, at vi nu har fået godkendt vore COP i både 2011 og 2012.” Dorte Munch-Laursen, Group Quality Manager, BB Electronics A/S.

No items found.

Flere projekter