Tilbage til oversigt
Tilbage
Næste projekt
Heading

Værktøj, workshops og konference for Danske Arkitektvirksomheder

Responsible Assets udviklede et særligt værktøj til arkitektbranchen med udgangspunkt i Global Compacts 10 principper og OECS’ guidelines. Værktøjet blev præsenteret på konference.

Læs mere

Som opfølgning på rækken af workshops udviklede Responsible Assets et værktøj, der blev specialdesignet til arkitektbranchen. Værktøjet hjælper arkitektvirksomheder med at analysere og kommunikere deres samfundsansvar undervejs i byggeprocessen. Værktøjet blev lanceret på en konference i juni 2013, arrangeret af Responsible Assets for Danske Arkitektvirksomheder. Udviklingen af værktøjet blev støttet af Erhvervsstyrelsen.

“Tine Lange fra Responsible Assets har været en god samarbejdspartner for Danske Arkitektvirksomheder som ekstern konsulent til at facilitere og assistere i udviklingen af en række vejledninger samt CSR-værktøj for arkitektbranchen. Tine Lange er god til at lytte og sætte sig ind i forhold, der er karakteristiske og specifikke for branchen. Tine Lange er vedholdende og ihærdig og altid velforberedt ved afholdes af arrangementer og møder.” Mikael Koch, konsulent og arkitekt, Danske Arkitektvirksomheder.

“Arbejdet med CSR kan for mange virksomheder være en uoverskuelig opgave: Hvor skal man starte, og hvad er vigtigst? Det spørgsmål hører vi ofte i Erhvervsstyrelsen, når vi samarbejder med private virksomheder. Responsible Assets har med Tine Lange formået at skabe overblik over de internationale forventninger, der er til virksomheder i dag, og kommunikere dem på byggebranchens eget sprog. Resultatet er blevet en manual, som dækker arkitektbranchens arbejdsgange fra idé til færdigt byggeprojekt. Et opslagsværk for arkitekter. Vi har været rigtig glade for at arbejde sammen med Tine Lange og for det produkt, hun har leveret.” Julie Torup-Villadsen, Erhvervsstyrelsen.

No items found.

Flere projekter